Gasveren - T-Technics

Heeft u vragen of komt U er niet uit?

Neem dan contact op met Edwin!
Meer dan 30 jaar ervaring De beste kwaliteit Snelle levering

Advisering gasveren

Wekelijks worden wij gebeld met de vraag of wij willen adviseren in een oplossing waar gasveren ingezet zouden kunnen worden, echter niet altijd is te berekenen welke uitschuifkracht die gasveer zou moeten leveren. Daarvoor hebben wij nu een nieuwe gasveer ontwikkeld waarmee gecontroleerd druk aflaten nu mogelijk is doormiddel van onze “Control spring” .

Gasveren - T-Technics

Control spring

Dit type gasveer is een dóórontwikkeling van onze kracht-aflaatbare gasveer. Door met een imbus sleutel een ventielpen rechtsom te draaien, ontsnapt er bij elke omwenteling een vaste hoeveelheid stikstof. Het ineens te veel druk aflaten van de gasveer wordt hierdoor voorkomen.

Voordeel Control Spring

Het voordeel van deze constructie is dat bij gebruik van meerdere gasveren in uw constructie u toch elke gasveer op dezelfde kracht kunt afstellen door op elke gasveer hetzelfde aantal malen de ventielpen rond te draaien, dit is (zelfs in gemonteerde toestand) mogelijk.
Gasveren - T-Technics

Controlspring

  • Controlspring 14/28, dit is een gasveer met aflaatventiel.
  • Controlspring 20/40, dit is een gasveer met aflaatventiel.
  • RVS Controlspring 14/28, dit is een gasveer met aflaatventiel.

Voor verdere informatie wordt verwezen naar de catalogus.

gaffelsgasdrukverengastrekverengasverenkogelgewrichtenrvs gaffelsrvs gasdrukverenrvs gastrekverenrvs gasverenrvs kogelgewrichtenkogelgewrichtgastrekveer