Klep/Luik gasveren

Welke klep/luik gasveer is geschikt?

Gasveer klep of gasveer luik nodig? Wenst u hulp bij het bepalen van de juiste gasveren voor uw situatie? Doorloop dan onderstaande stappen. Dit resulteert in een ingevuld formulier welke u ons kunt toesturen. Wij maken u dan een aanbieding v.z.v. de meest gunstige situatie.

Ter info: een klep hangt verticaal en gaat naar horizontaal en een luik ligt horizontaal en gaat naar verticaal.


Tips gasveer kopen?

  • Bekijk goed hoeveel maximale ruimte er onder een luik aanwezig is. Voor de meest gebruikte maten is een ruimte van 200 tot 300 mm noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de gasveren hun werk optimaal kunnen doen. Als de gasveer te vlak ligt, bestaat de mogelijkheid dat de gasveren niet helpen het luik te openen en dat het luik bij het dichtdoen, het laatste stuk dichtvalt.
  • Bekijk goed welke bevestigingsmiddelen U kunt/wilt gebruiken.
  • Probeer altijd 2 gasveren per luik of klep te gebruiken, of evt. 1 in het midden. Bij gebruik van 1 gasveer aan de buitenkant bestaat de kans op scheeftrekken.
  • Heeft U een afwijkende constructie, stuurt U dan een tekening of schets toe met maten en gewichten.
  • Belangrijk: de beter de gegevens, de beter de werking middels de gasveren.

 

Wat andere mensen zochten

gasveer kopen, gasveer berekenen, drukveer kopen, gasveer klep omhoog, gasveer monteren, gasveren voor luiken, vloerluik op maat, veerpomp, zolderluik maken, trapluik, gasveer voor klep omhoog, gasveer trekkend, scharnierafstand, zolderluik veer, veer op maat, luik kopen, bed scharnier met gasveer, trapluik maken, klepscharnier met veer monteren, gasveer scharnier, klepsteun gasveer, trekveer berekenen, scharnier 200 kg, gasdruk veer, gasveer deksel.