Gasveren - T-Technics

Heeft u vragen of komt U er niet uit?

Neem dan contact op met Edwin!
Meer dan 30 jaar ervaring De beste kwaliteit Snelle levering

T-Technics gasveren

T-Technics is een dynamisch bedrijf in Nederland en producent van gasveren die voldoen aan een zeer hoge standaard. Nederlands fabricaat, daar zijn wij trots op! We doen dit al sinds ruim dertig jaar en door deze ervaring in het produceren van gasveren beschikt T-Technics over enorme vakkennis. Uw gasveer, standaard of op maat, is bij ons van productie tot aflevering in de allerbeste handen. Op basis van jarenlange ervaring adviseren wij u bij de keuze van de juiste gasveer.

T-Technics Haaskbergen

VERVANG UW HUIDIGE GASVEER

Vervang en bestel uw huidige T-Technics gasveer gemakkelijk & snel met het artikelnummer. Bestel uw gasveer

BEREKEN UW GASVEER

Bestel in enkele stappen uw gewenste gasveer door middel van onze configurator. Bestel uw gasveer

CATALOGUS

De gasveren worden klantspecifiek vervaardigd en bieden nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Klep/Luik gasveer samenstellen
Gasveren T-Technics

Wij durven dan ook hardop te zeggen: T-Technics staat voor de beste kwaliteit gasveren!

De doelstelling van T-Technics is daarmee helder: de klant zo snel mogelijk helpen met gasveren van de allerhoogste kwaliteit. T-Technics beschikt over een grote voorraad kant-en-klare gasveren die razendsnel geleverd kunnen worden. Ook voor specifieke gasveren is T-Technics het beste adres. Dat kunnen zowel stalen als rvs-gasveren zijn. Als het gaat om slag en schuifkracht is eigenlijk alles mogelijk en proberen wij altijd servicegericht mee te denken in oplossingen.

Onze kracht schuilt in korte lijnen, waardoor we u snel en flexibel kunnen helpen. Of dat nu een gasveer uit onze voorraad is of een gasveer op klantwens. Wij reageren binnen een werkdag, produceren in Nederland vanuit voorraad en hebben daardoor korte levertijden.

Wij gebruiken voor onze eigen gasveren uitsluitend hoogwaardig materiaal zoals C45-staal en RVS 316. Al onze gasveren zijn handgemaakt en uitgebreid getest.

Gasveren T-Technics

Vakwerk dus, daar staan we voor!

Voor de standaard “kant-klaar”-gasveren heeft T-Technics de alléén-vertegenwoordiging van Airax gasveren in de Benelux. Airax behoort tot de grootste gasveerproducenten van Europa en is bijvoorbeeld hofleverancier van een aantal autofabrikanten zoals Citroën, Peugeot en Renault.

Resumerend, voor gasveren van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres

  • Een uitgebreid assortiment standaard gasveren leverbaar uit voorraad in zwart gelakte uitvoering,
  • Standaard gasveren in staal verzinkt en RVS 316,
  • Maatwerk gasveren in staal verzinkt en RVS 316 volgens klantwens met bijna onbegrensde mogelijkheden,
  • Speciale, van gasveren afgeleide, klantgerichte producten zoals bijvoorbeeld oliedempers en een groot assortiment bevestigingsmiddelen in staal, RVS, zink-aluminium en kunststof.
  • Bijna alles uit voorraad of met zeer korte levertijden,
  • De kennis om voor uw gasveerprobleem een oplossing te vinden.
  • Eigen productiefaciliteit in Nederland met continue kwaliteitsbewaking