Gaffels

Waarom T-Technics
  • Groot assortiment
  • Gasveren in staal en RVS
  • Veel gestandaardiseerd
  • Veel uit voorraad leverbaar
  • Maatwerk volgens klantwens
  • Korte levertijd (ook bij maatwerk)
  • Diverse merken aanvullend leverbaar
  • Bevestigingsmiddelen in staal, RVS, kunststof, etc.

Gaffels vindt u bij T-Technics B.V. in Hengelo. Wij leveren de gaffels in diverse uitvoeringen. Daarnaast zijn wij producent van gasveren en klein hydrauliek- en pneumatiekcilinders. Bij T-Technics vindt u een overzicht van ons ruime assortiment, onder te verdelen in diverse typen. Ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben.

Meer informatie over gaffels

Gaffels kopen

T-Technics is groot geworden in gasveren. Als gasveerspecialist leveren wij natuurlijk ook een breed scala aan bevestigingsmaterialen. Een gaffel mag daarin zeker niet ontbreken. Ze worden gebruikt waar een hoge druk en of belasting op de aansluitdelen voor komt. Ze zijn bestand tegen hoge stoot- en trekkrachten en zijn leverbaar met clip of pen. Zomaar een greep uit onze gaffelcollectie:

Naast stalen leveren wij ook kunststof gaffels en stangkoppen. Deze zijn bijzonder geschikt als bevestigingsmethode voor bijvoorbeeld RVS gasdruk en gastrekveren. Het zijn echte snelbevestigers. Ze zijn bovendien vrij van corrosie en ongevoelig voor verontreiniging.
Informeer ook eens naar onze kogelgewrichten en bevestigingsogen. Het is de moeite waard.

 

Wij hebben aandacht voor u als klant. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn bij ons erg belangrijk. Wij leveren bijna alles uit voorraad en dat met zeer korte levertijden. Wilt u weten wat voor u de juiste gaffel is? Bij ons kunt u ervan op aan dat u een deskundig advies krijgt. Haal uw gaffels bij T-Technics B.V. Neem nu contact met onze op. Wij helpen u graag verder.

Gaffels - T-Technics

Wat andere mensen zochten: gaffels, gasdrukveren, gastrekveren, gasveren, kogelgewrichten, rvs gaffels, rvs gasdrukveren, rvs gastrekveren, rvs gasveren, rvs kogelgewrichten, kogelgewricht, gastrekveer