Heeft u vragen of komt U er niet uit?

Neem dan contact op met Edwin!
Meer dan 30 jaar ervaring De beste kwaliteit Snelle levering

Dé specialist in gaffels

Gaffels vindt u bij T-Technics B.V.. Wij leveren de gaffels in diverse uitvoeringen. Daarnaast zijn wij producent van gasveren en klein hydrauliek- en pneumatiekcilinders. Bij T-Technics vindt u een overzicht van ons ruime assortiment, onder te verdelen in diverse typen. Ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben.

 

VERVANG UW HUIDIGE GASVEER

Vervang en bestel uw huidige T-Technics gasveer gemakkelijk & snel met het artikelnummer. Bestel uw gasveer

BEREKEN UW GASVEER

Bestel in enkele stappen uw gewenste gasveer door middel van onze configurator. klep/Luik gasveer samenstellen

CATALOGUS

De gasveren worden klantspecifiek vervaardigd en bieden nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Bekijk catalogus

Gaffels en gasveren

T-Technics is groot geworden in gasveren. Als gasveerspecialist leveren wij natuurlijk ook een breed scala aan bevestigingsmaterialen. Een gaffel mag daarin zeker niet ontbreken. Ze worden gebruikt waar een hoge druk en of belasting op de aansluitdelen voor komt. Gaffels zijn bestand tegen hoge stoot- en trekkrachten en zijn leverbaar met clip of pen.

  • Stelgaffels M4 t/m M20 en stalen bevestigingsogen M6
  • RVS gaffels M4 t/m M14
  • Kunststof gaffels en stangkoppen M6 t/m M14

Voor verdere informatie wordt verwezen naar de catalogus.

Kunststof gaffels en stangkoppen

Naast stalen gaffels leveren wij ook kunststof gaffels en stangkoppen. Deze zijn bijzonder geschikt als bevestigingsmethode voor bijvoorbeeld RVS gasdruk en gastrekveren. Het zijn echte snelbevestigers. De gaffels zijn bovendien vrij van corrosie en ongevoelig voor verontreiniging. Informeer ook eens naar onze kogelgewrichten en bevestigingsogen. Het is de moeite waard.

Waarom T-Technics?

Wij hebben aandacht voor u als klant. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn bij ons erg belangrijk. Wij leveren bijna alles uit voorraad en dat met zeer korte levertijden. Wilt u weten wat voor u de juiste gaffel is? Bij ons kunt u ervan op aan dat u een deskundig advies krijgt. Bestel uw gaffels bij T-Technics B.V. Neem nu contact met onze op. Wij helpen u graag verder.

Bekijk ook

Wat andere mensen zochten:gaffelsgasdrukverengastrekverengasverenkogelgewrichtenrvs gaffelsrvs gasdrukverenrvs gastrekverenrvs gasverenrvs kogelgewrichtenkogelgewrichtgastrekveer

Neem contact op