Kogelgewricht

Waarom T-Technics
  • Groot assortiment
  • Gasveren in staal en RVS
  • Veel gestandaardiseerd
  • Veel uit voorraad leverbaar
  • Maatwerk volgens klantwens
  • Korte levertijd (ook bij maatwerk)
  • Diverse merken aanvullend leverbaar
  • Bevestigingsmiddelen in staal, RVS, kunststof, etc.

Dé specialist in kogelgewrichten

Voor een kogelgewricht gasveer kunt u zich wenden tot T-Technics. Wij zijn de klantvriendelijke specialist, die meer dan dertig jaar actief is en derhalve kan bogen op de nodige ervaring. Een kogelgewricht is een bolvormige glijlager, die is voorzien van een kogel. Deze glijlager zorgt ervoor dat het mechaniek uitstekend functioneert, waarbij een minimale speling kan worden gegarandeerd. De kogelgewrichten van T-Technics hebben een grote draaihoek en zijn duurzaam, ze gaan lang mee.

Kogelgewrichten van T-Technics

Onze medewerkers zijn vakmensen, die thuis zijn in de branche. T-Technics levert betaalbare kwaliteit. Daar maken we werk van. Naast kogelgewrichten kunt u onder meer bij ons aankloppen voor gasveren. Wij nemen slechts met de hoogste standaard genoegen. We zijn de enige vertegenwoordiger van Airax gasveren in de Benelux. Airax is een van de grootste gasveerproducenten van Europa en hofleverancier van een aantal gerenommeerde, zoals Citroën, Peugeot en Renault. Ook speciale RVS gasveren behoren tot ons assortiment. Daarnaast produceren we kleine hydrauliek- en pneumatiekcilinders.

Een betrouwbare partner

T-Technics wil zijn klanten tegemoet komen met een zo compleet mogelijk aanbod en optimale service. Voor een kogelgewricht gasveer zit u bij T-Technics goed. We komen met technisch hoogwaardige producten. De kogelgewrichten van T-Technics zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor meerdere toepassingen. Ze kunnen met linkse schroefdraad worden geleverd. Voor een kogelgewricht kunt u terugvallen op T-Technics.

Meer informatie over kogelgewrichten

Kogelgewicht gasveer

Wij gaan voor een tevreden klant. T-Technics is een stabiel en toegewijd bedrijf. We zijn goed voor op maat gemaakte concepten. T-Technics denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Voor een kogelgewricht gasveer kunt u een beroep doen op T-Technics. Met uw wensen gaan wij aan de slag. De klant staat voorop. Dat vormt voor ons uitgangspunt van vertrek. Voor een kogelgewricht kunt u terecht bij T-Technics.

Kogelgewricht te vinden bij T-Technics

Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Wij zijn perfectionistisch en gedreven. Het moet goed, daar draait het voor ons om. Voor een kogelgewricht kunt u zich richten tot T-Technics. Zie hier meer informatie:

Als u meer informatie wilt over het kogelgewricht, of als u meer wilt weten over T-Technics, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Kogelgewricht gasveer | T-technics

Wat andere mensen zochten: gaffels, gasdrukveren, gastrekveren, gasveren, kogelgewrichten, rvs gaffels, rvs gasdrukveren, rvs gastrekveren, rvs gasveren, rvs kogelgewrichten, gastrekveer