Gasveren - T-Technics

Heeft u vragen of komt U er niet uit?

Neem dan contact op met Edwin!
Meer dan 30 jaar ervaring De beste kwaliteit Snelle levering

Dé specialist in gastrekveren

RVS gastrekveren vormen een niet onbelangrijk deel van het brede assortiment van T-Technics B.V. in gasveren. Wij zijn met onze meer dan dertig jaar ervaring inmiddels dé specialist in gasdruk- en trekveren. Wij leveren zowel uit voorraad als naar klantenwens. Bij T-Technics leest u er alles over of bekijk onze complete catalogus.

Onze RVS gastrekveren zijn inmiddels ook verkrijgbaar met demping. T-Technics luistert naar zijn klanten en als er een vraag is vanuit de markt dan voldoen wij er graag aan. Al onze RVS 316 gastrekveren hebben zeewaterbestendige bronzen geleidingen en bodemstukken. Stilstaan is achteruit gaan. Wij ontwikkelen onze producten dan ook voortdurend door.

Gasveren - T-Technics

VERVANG UW HUIDIGE GASVEER

Vervang en bestel uw huidige T-Technics gasveer gemakkelijk & snel met het artikelnummer. Bestel uw gasveer

BEREKEN UW GASVEER

Bestel in enkele stappen uw gewenste gasveer door middel van onze configurator. klep/Luik gasveer samenstellen

CATALOGUS

De gasveren worden klantspecifiek vervaardigd en bieden nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Bekijk catalogus
Gasveren T-Technics

RVS gastrekveren

De zuigerstang van onze RVS gastrekveren is hardverchroomd en de cilinderbuis is geslepen RVS. De gasveren zijn verkrijgbaar met een vulventiel. Hierdoor is het mogelijk (afhankelijk van het type) achteraf de uitschuifkracht naar boven of naar beneden aan te passen. Maar T-Technics biedt meer.

  • Ter bescherming van de zuigerstang zijn speciale beschermpijpen leverbaar
  • Klapbeschermingspijpen voorkomen beschadigingen bij onbedoeld inklappen
  • Tandembehuizingen verlengen de slag zonder dat de ingeschoven lengte veranderd

Ga voor RVS gastrekveren naar Technics B.V.. Ga nu naar onze website. Voor meer informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de keuze van de juiste gasveer kunt u contact opnemen met ons. Wij staan altijd voor u klaar. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat andere mensen zochten: gaffels, gasdrukveren, gastrekveren, gasveren, kogelgewrichten, rvs gaffels, rvs gasdrukveren, rvs gastrekveren, rvs gasveren, rvs kogelgewrichten, kogelgewricht, gastrekveer