Heeft u vragen of komt U er niet uit?

Neem dan contact op met Edwin!
Meer dan 30 jaar ervaring De beste kwaliteit Snelle levering

Dé specialist in gastrekveren

Gastrekveren kennen een breed toepassingsgebied. Je haalt ze dan ook bij een leverancier met een zeer breed assortiment aan gasveren. T-Technics B.V.. We leveren niet alleen kwaliteitsproducten, we produceren ze ook. Wij hebben het aanbod van T-Technics helder en overzichtelijk gepresenteerd. Neem gerust een kijkje.

VERVANG UW HUIDIGE GASVEER

Vervang en bestel uw huidige T-Technics gasveer gemakkelijk & snel met het artikelnummer. Bestel uw gasveer

BEREKEN UW GASVEER

Bestel in enkele stappen uw gewenste gasveer door middel van onze configurator. klep/Luik gasveer samenstellen

CATALOGUS

De gasveren worden klantspecifiek vervaardigd en bieden nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Bekijk catalogus

De gastrekveren van T-Technics

Wist u dat het stikstofgas in onze gasveren gewoon in onze omgevingslucht voorkomt? Een eventueel drukverlies na de gegarandeerde levensduur is dan ook volkomen onschadelijk voor het milieu. De gasveren zelf zijn van staal en dus gemakkelijk te recyclen. Ook het milieu raakt niet gauw van slag met gastrekveren van T-Technics.

Eigenschappen gastrekveren

Bij gebruik van de hele slag zorgt de hoeveelheid olie voor de gewenste demping. Deze demping kan naar wens verkleind of vergroot worden. Onze standaard gastrekveren zijn door ons navulbaar waardoor de uitschuifkracht achteraf aangepast kan worden. Ze zijn inzetbaar bij temperaturen van dertig graden onder nul tot tachtig graden boven nul. Indien gewenst is zelfs een lagere en hogere werkomgeving mogelijk. T-Technics produceert maatwerk in gasveren. Wat dacht u van:

  • De nieuwe “control spring
  • Tandembehuizing voor gasveren
  • Gastrekveren met demping

Voor verdere informatie wordt verwezen naar de catalogus.

De keuze voor T-Technics

T-Technics B.V. levert naast de uiterst betrouwbare gastrekveren een zeer breed assortiment hoogwaardige gasveren. Voor vragen of een deskundig advies over bijvoorbeeld de opslag of de keuze van de juiste gasveer kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag verder. Neem nu contact met ons op. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen hoort u zo snel mogelijk iets van ons.

Wat andere mensen zochten: gaffels, gasdrukveren, gastrekveren, gasveren, kogelgewrichten, rvs gaffels, rvs gasdrukveren, rvs gastrekveren, rvs gasveren, rvs kogelgewrichten, kogelgewricht, gastrekveer